Recreanten2018-12-05T13:31:44+00:00

Een jaar lang schaatsplezier

Wil je recreatief schaatsen? Voor nog geen tientje per les heb je van september tot half maart veel plezier.

Wij hebben speciale uren waar de jeugd in de leeftijd van 4 jaar de basisbeginselen wordt aangeleerd van het kunstschaatsen. Als je nog niet kan schaatsen is dat geen enkel probleem. Het plezier in kunstschaatsen staat bij ons voorop!

Voor de oudere schaatsers is er ook de mogelijkheid om op zaterdagavond lessen te volgen. Of bijvoorbeeld voor moeders/vaders die met hun kinderen les willen volgen is de zaterdagavond zeer geschikt!

Bij inschrijving gedurende het seizoen is de bijdrage voor de lessen naar rato van de nog te volgen lesperiode.

Lestijden

Elke woensdag van 16.00 – 16.45
Elke zaterdag vanaf 8.35 – 9.20

SCHRIJF JE HIER IN

Meer informatie

Het seizoen start bij ons eind september en loopt tot half maart. Na de les is er de mogelijkheid om een half uur off ice training te volgen. 

Tijdens de training is het verplicht om handschoenen te dragen. Wij adviseren de rijders een trainingspak (of andere makkelijk zittende kleding) te dragen waarin zij zich goed kunnen bewegen. Lang haar moet altijd vast worden gedragen.

Tevens zijn de schaatsen natuurlijk heel belangrijk. Voor een proefles hebben wij altijd een paar goede kunstschaatsen te leen. Een goede kunstschaats biedt rondom de voet en enkel voldoende stevigheid maar is toch soepel genoeg om goed te kunnen bewegen. Schaatsen zijn eventueel te leasen bij De Grim Sport in Rijnsburg. Wij hebben hier goede ervaringen mee en de lease is zeer betaalbaar.

Kunstrijden een koud kunstje? Kom het nu zelf uitproberen bij Ekijsa. Ben je 4 jaar of ouder, meld je dan hier aan voor een GRATIS proefles

Kosten

Woensdag € 225,-,  zaterdag    € 225,- , dinsdag € 275,-.

Woensdag en zaterdag trainen samen € 395,-

Woensdag (of zaterdag) en dinsdag trainen samen € 450,-.

Alle 3 de dagen trainen voor € 650,-.

Toegangspas

U of uw zoon/dochter heeft nog een toegangspasje voor de Jaap Eden. Dit pasje kan dit seizoen gewoon weer gebruikt worden. Mocht u het pasje kwijt zijn of een pas nodig hebben dan kunt u via de mail een nieuw pasje voor € 5,- bij ons aanvragen.

Naast recreatief rijden kun je bij ons ook topsport beoefenen. Hiervoor hebben we intensieve trainingsprogramma’s.