Buitenbaan gaat open

Vanaf 16 oktober gaat de buitenbaan weer open. Vanaf dat moment, heb je je toegangspas ook weer nodig.

Pasjes

Zodra de buitenbaan weer opengaat, zal de toegang ook weer via pasjes en het draaihek gaan. Je kunt vanaf 30 minuten voor aanvang van de les naar binnen.

De pasjes van bestaande leden zullen opnieuw geactiveerd worden. Nieuwe leden kunnen hun pasje ophalen bij de kassa van de Jaap Eden.

Als je je pasje kwijt bent, kun je tegen vergoeding een duplicaatpas aanvragen bij de Jaap Eden.

Entree

Van de Jaap Eden ontvingen wij de volgende informatie

Onderstaand de werkwijze die we op dit moment hanteren. Deze werkwijze kan lopende het seizoen worden aangepast vanwege eventuele overheidsregels.

Vanaf 16 oktober start het reguliere seizoen en zal het terrein alleen nog met een pasje of ouder begeleider kaartje te betreden zijn. De horeca werkt met een verplichte sluitingstijd en met een verplichte check op QR code vanaf 13 jaar.

Vanaf 16 oktober is het terrein alleen nog te betreden met een geldig abonnement. Ook kan er dit seizoen weer een ouder ticket worden aangevraagd op de website of bij de kaartenautomaat op het voorterrein.

Al het bezoek kan via de entreepoorten naar binnen, tassen kunnen via de speciale tassensluis meegebracht worden als deze niet via de poorten naar binnen kunnen.

• Het ouder ticket houden voeren we ook dit jaar weer in na de positieve ervaringen van vorig seizoen. Ouders hoeven dus niet meer in de rij te staan en kunnen direct naar binnen.
• Ouder tickets zijn onderverdeeld in halbezoek, krabbelbaanbezoek of buitenbaanbezoek. Voor de halverenigingen zal dus alleen de hal en de krabbelbaan gebruikt worden.
• Mocht het ticket dus niet online aangevraagd zijn dan kan deze ter plekke nog uit de automaat gehaald worden
• Losse tickets en resterende tegoeden kunnen aankomend seizoen worden opgevraagd bij de kaartenautomaat. Het kassagebouw hebben we omgebouwd naar een informatiebalie.
• De hekken naast de kassa doen we dit seizoen alleen nog bij hoge uitzondering open.