Clubdag op 23 maart

Meld je snel aan

Beste leden, beste ouders/verzorgers,  

23 maart is onze club dag! We mogen voor de eerste keer sinds 2 jaar weer een gezamenlijk evenement organiseren en we maken er een feest van. De (mid)dag is tijdens onze cluburen van 16.00 tot 18.50. We laten dan zien wat we geleerd hebben, een aantal van onze wedstrijdrijders toont haar kür en alle leden mogen ijs op voor de afsluitende disco. En last but not least: we reiken de diploma’s uit.  

Het programma ziet er vooralsnog als volgt uit: 

  • Het eerste deel van de club dag staat in het teken van al onze recreanten. We gaan in groepen het ijs op en demonstreren samen van jong tot oud de vaardigheden. Met de jonge schaatsers doen we de mooiste oefeningen, zodat iedereen die dat wil kan zien wat ze geleerd hebben de afgelopen maanden. De oudere schaatsers laten in een ‘mini-les’ zien wat er aan techniek bij het kunstrijden komt kijken. Aan het eind van elke demo delen we de behaalde diploma’s uit.  
  • In het tweede deel tonen onze wedstrijdrijders wat ze waard zijn. Dat doen we met een aantal küren, maar ook met oefeningen en demonstraties.  Mooi om te zien waar je naar toe werkt.

En aan het eind van de middag is het helemaal feest, want dan openen we de discovloer. Om 18.45 vegen we de vloer leeg, om 18.50 is de middag afgelopen.  

De middag is bedoeld voor alle leden (dus niet alleen diegenen die lessen op deze uren). Om te weten voor hoeveel leden we kunnen rekenen, vragen we je zo snel mogelijk te reageren via bijgaand formulier. Dan kunnen we daar in de organisatie rekening mee houden.  

Publiek is tijdens deze middag weer van harte welkom! Dus: neem je oma/opa/buurjongen/nichtje of wie dan ook mee 😊 

Met sportieve groet,  

Bestuur Ekijsa 

Meldt even of je wel of niet komt door de 3 vragen op het formulier ‘Opgeven clubdag’ in te vullen. Namens de organisatie alvast bedankt voor de moeite!