Wil je leren kunstschaatsen? Dan kun je bij ons terecht! Kunstschaatsen is er voor alle leeftijden. We werken met het Learn to Skate-programma. Je krijgt dan lessen van zowel jonge als ervaren trainers, die onder leiding van Esperanza je de eerste beginselen van het kunstschaatsen bij brengen. Al onze trainers zijn voormalig wedstrijdrijders en ze hebben allemaal internationale wedstrijdervaring.

Er zijn verschillende lestijden tijdens de week:

  • Maandag 16:00-16:50
  • Dinsdag 18:00-19:00 (als je 16 jaar of ouder bent)
  • Woensdag 16:00-17:00
  • Zaterdag: 8:30-9:20

Het seizoen loopt bij ons van september tot en met maart en er zijn mogelijkheden om ook buiten die periode les te blijven krijgen.

Naast dat er hard gewerkt én geleerd wordt tijdens de lessen is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Gedurende het seizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld de grote verkleedskate-carnavalsles en de les waarin zelfs Sinterklaas zich op het ijs waagt. De laatste lesdag is bovendien altijd een feestelijke dag: waarop iedereen laat zien wat ze geleerd hebben en de diploma’s worden uitgereikt.

Het lesgeld voor het Learn to Skate-programma zijn te vinden op tarievenpagina. Bij inschrijving tijdens het lopende seizoen, zorgen we er voor dat je naar rato het lesgeld betaalt (let op: het inschrijfgeld is een vast bedrag en wordt niet naar rato verrekend).

Binnen het Learn to Skate-programma kun je op verschillende niveaus ingedeeld worden. Het is dus niet alleen een mooie basis als je wilt doorgroeien naar het wedstrijdrijden, maar ook als je je als recreant wilt blijven ontwikkelen.

Ben je nóg enthousiaster geworden en wil je zelf ervaren of kunstschaatsen iets voor jou is, vraag dan een proefles aan of schrijf je direct in als nieuwe Learn to Skate-schaatser

Learn to Skate-team EKIJSA

Esperanza Cuenca van Pareen & Marina Gering