Improvisatie/show wedstrijd:

Hoi allemaal!
De tijd is mega snel gegaan en het einde van het seizoen is helaas alweer in zicht.
Dit willen we niet zomaar voorbij laten en daarom organiseren wij voor jullie op woensdag 7 juni tussen 16.50-19.00 een improvisatie en show wedstrijd voor brug en wedstrijdrijders.

Wat houdt dit in?

Improvisatie wedstrijd:
Voor het improvisatie gedeelte hoeft je in principe niets voor te bereiden. Op het ijs krijg je 2 keer hetzelfde muziekfragment van ongeveer een minuut te horen waar je ter plekke iets op gaat verzinnen. De eerste keer dat je het fragment hoort is om de muziek een beetje te leren kennen en te oefenen, de tweede keer dat het muziekfragment wordt aangezet wordt mee geteld voor de wedstrijd.
De trainers zullen dit uiteraard een aantal keer met jullie op het ijs gaan oefenen, zodat je precies weet hoe het werkt.

Show wedstrijd:
Bij het onderdeel show mag je zelf een muziekje uitkiezen van ongeveer 1,5 a 2 minuten. Daar ga je dan thuis zelf een kür op bedenken. Je past uiteraard je outfit helemaal aan aan je muziek en probeert de muziek en je thema zo goed mogelijk uit te beelden.
Ook dit mag aan het einde van de reguliere lessen ( laatste 10 minuutjes) even geoefend worden.
Dit onderdeel mag alleen, als duo en/of in groepjes worden uitgevoerd.
Wil je een show alleen doen maar ook als duo of groepje? Dat mag uiteraard. Je kunt je dan meerder keren opgeven.

Wij zouden het leuk vinden als iedereen hier aan mee doet.

Je kunt je dus opgeven voor het onderdeel improvisatie (waar geen voorbereiding voor nodig is) en voor het onderdeel show waarbij je in verschillende categorieën (solo, duo, groep) mee kan doen.

Wil je mee doen? Stuur dan voor 27 mei een app/mail naar Esperanza/Priscilla en vermeld daarin welke onderdelen je mee wil doen en stuur je muziek voor het show onderdeel mee in mp3 formaat.

Zijn er nog vragen, dan horen wij dit graag.