In afwachting op het laatste berichten omtrent Corona, hebben we besloten dat we niet langer konden wachten met het openen van de inschrijving. Weliswaar hebben we nog geen specifieke details over de regels en restricties, die ook ongetwijfeld op onze ijsbaan zullen gelden. Maar vooralsnog ziet het ernaar uit dat het nieuwe seizoen, gewoon volgens de planning, op 5 september van start zul kunnen gaan. Alles onder de nodige voorbehouden, maar vanaf nu kun je je online opgeven voor de lessen.

Het inschrijfformulier staat hier.

We hebben dezelfde ijsuren als vorig jaar. We hebben flink wat nieuwe leden hebben mogen verwelkomen het afgelopen jaar. Op wat kleine verschuivingen na, heeft iedereen veelal nog dezelfde uren. We vonden de gebroken lestijden van Steps & Spins te onrustig, deze vormen nu een integraal onderdeel van de les en dus geen apart blok meer. En ook zullen we proberen om de proeflessen wat beter te reguleren om de gewone lessen niet te verstoren.

Door alle Corona perikelen, is het nog niet duidelijk welke wedstrijden er gehouden zullen worden. Maar we zullen dit seizoen extra ons best doen om zo veel mogelijk enthousiaste leden voor te bereiden op hun eerste wedstrijd.

Nieuw dit jaar is dat de inschrijving volledig digitaal plaats vind. Geen gedoe meer met inscannen van het papieren formulier. Mminder dode bomen, leek ons een leuke bijkomstigheid.

Op 16 september 2020 om 17:00 staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Verder hopen we snel te kunnen melden of onze jaarlijkse open dag door kan gaan.

Zodra wij meer informatie hebben ontvangen, zullen wij deze direct met jullie delen.