Beste Ekijsa-leden,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de inschrijving voor het nieuwe seizoen nu exclusief is geopend voor onze gewaardeerde bestaande leden! Het belooft weer een spannend jaar te worden vol schaatsplezier en uitdagingen.

Het nieuwe rooster voor het seizoen 2023-2024 en de tarieven zijn beschikbaar op onze website: https://www.ekijsa.nl/de-lessen-2023-2024/. We willen benadrukken dat er geen grote wijzigingen zijn in het rooster en dat de prijzen vrijwel onveranderd zijn gebleven.

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor onze lessen. Het digitale inschrijfformulier staat klaar op: https://ekijsa.nl/inschrijven. We raden je aan dit zo spoedig mogelijk te doen om je plek veilig te stellen.

Op basis van jullie verzoeken hebben we een aantal extra off-ice lessen toegevoegd aan ons programma. We zijn verheugd om te melden dat de duur van deze off-ice lessen is verlengd naar 45 minuten. Let op: voor de LTS jeugdgroepen blijft de duur van de off-ice les 30 minuten.

Een belangrijke datum om te onthouden is 16 september om 16:00 uur. Op die dag organiseren we een open training, speciaal voor aspirant-leden die graag een proefles willen volgen. We moedigen je aan om je vrienden, klasgenoten en familieleden uit te nodigen om deel te nemen aan deze kennismaking met onze prachtige sport. Meer informatie over dit gezellige evenement en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op https://ekijsa.nl/opentraining. Wees er snel bij, want vol is vol!

Ekijsa is een vereniging die draait op de betrokkenheid van haar leden. We nodigen iedereen van harte uit om een actieve rol te vervullen binnen onze club. Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd. Als je wilt bijdragen, heeft onze vrijwilligerscoördinator Clara diverse vacatures opgesteld. Deze zijn nu beschikbaar op https://ekijsa.nl/vrijwilligers.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal binnenkort weer op de schaatsbaan te zien.

Met sportieve groet,

Team Ekijsa