Kerstvakantie cursus

Kunstschaats Fun voor Kids van 6 t/m 12 jaar

Kunstschaatsvereniging Ekijsa Amsterdam verzorgt een kerstvakantie cursus Kunstschaats Fun voor Kids van 6 t/m 12 jaar in de kerstvakantie binnen in de Jaap Edenhal.

In de lessen leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de deelnemers zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

Er zijn 2 lesweken

week 1

  • zaterdag 19 december 2020 08:30-09:20
  • maandag 21 december 2020 16:00-16:50
  • woensdag 23 december 2020 16:00-16:50

week 2

  • maandag 28 december 2020 16:00-16:50
  • woensdag 30 december 2020 16:00-16:50
  • zaterdag 02 januari 2021 08:30-09:20

Het cursusgeld voor 1 week bedraagt € 15,00.

Onder voorbehoud van voorraad, zijn leenschaatsen inbegrepen. Je mag ook je eigen schaatsen meenemen. Dit hoeven niet direct dure schaatsen te zijn. Maar het moeten wel echte kunstschaatsen zijn. Noren, combi-noren, ijshockeyschaatsen of plastic, in maat verstelbare, schaatsen worden niet toegestaan.  De schaatsen moeten ‘puntjes’ hebben, dat wil zoveel zeggen als dat er gekarteld rand aan de voorzijde van het ijzer moet zitten.

Na ontvangst van uw aanmelding, ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur. Deze factuur moet voor aanvang van de cursus voldaan zijn.

Attentie:

In de Jaap Edenhal is een streng corona protocol van kracht. Deze is strenger dan die voor de schaatsbaan buiten.  Onderdeel van dit protocol is onder andere dat er tijdens de lessen geen ouders in de hal aanwezig mogen zijn. Dit vinden wij als vereniging erg vervelend, maar deze voorwaarden worden ons opgelegd voor gebruik van de ijshal en daar kunnen wij helaas niets aan veranderen.

U mag naar binnen voor het helpen bij het aan- en uittrekken van de schaatsen. Voor entree moet u zich met uw mobiele telefoon aanmelden. Hoe dat werkt, kunt u lezen in onze bevestigingsmail. Er is ervaren begeleiding aanwezig in de schaatshal. Houdt er dus rekening mee dat uw kind het een klein uurtje zonder uw aanwezigheid zal moeten doen.

Alleen als wij het protocol strict volgen, kunnen wij onze mooie sport blijven beoefenen in deze lastige tijd. De details hoe u zich kunt aanmelden, ontvangt u in onze bevestigingsmail of kunt u hier nalezen op de website van de Jaap Edenbaan.

Ben je enthousiast geworden na de cursus en wil je graag op schaatsles om nog meer te leren dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk.

De lessen worden Coronaproof aangeboden en de richtlijnen van het RIVM en de KNSB worden gevolgd.
Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantie activiteit op het ijs?
Schrijf je dan meteen even in!