Beste leden van EKIJSA,

Het nieuwe bestuur is de afgelopen weken met de overdracht bezig geweest. Dit houdt naast het overhandigen van stukken ook de uitschrijving van een oud bestuur en de inschrijving van het nieuwe bestuur bij de KvK in, voordat bankzaken geregeld kunnen worden.

Helaas verliep dit niet zo vlot als we hadden gehoopt, wat buiten onszelf lag, maar vandaag kregen we bericht dat de inschrijving eindelijk in behandeling genomen kan worden. Dit is nu even afwachten, voordat we aan de bankzaken kunnen beginnen.

Ondertussen gaat deze week het ‘langer ijs’ in de Jaap Edenbaan voor de recreanten en de bruggroep afgerond worden met presentaties en diploma-uitreiking.

Woensdag 17 april 16 – 17 uur op het ijs en aansluitend in de vergaderzaal.

Zaterdag 20 april 8:20 – 9:20 op het ijs en aansluitend in de vergaderzaal.

 

Afgelopen weekend hebben diverse leden bij de wedstrijd ‘Spring on Ice’ in Hoorn deelgenomen en stonden er ook sommigen op het podium.

Bezoek voor details onze FB-pagina!

 

Voor degene die ons bij de ALV of elders nog niet heeft leren kennen, willen we (het bestuur) ons hier nog even voorstellen.

 

Voorzitter – Ralph van der Horst is de vader van Warwara (wedstrijd schaatster): “ik werk in mijn fysiotherapiepraktijk met topsporters. Ik wil me voor een gezonde club inzetten die contact onderhoudt naar de externe partijen en een goed contact en een sterke band met zijn leden heeft.”

 

Penningmeester – Ellen de Weger is de moeder van Jasmine (jonge wedstrijd groep): “ik heb qua werk een financiële achtergrond en wil me inzetten voor een gezonde, strakke financiële administratie, wat nog een hele klus wordt”.

 

Secretaris – Kristina Hörschläger is de moeder van Vroni (jonge wedstrijd groep) en Jana (bruggroep) Kempen: “ik heb in mijn jeugd zelf zo’n kleine tien jaar in München geschaatst en wil me er graag voor inzetten dat EKIJSA een breed opgestelde club is, waarin zowel talenten als ook mensen die deze sport als hobby willen beoefenen zich kunnen ontwikkelen. In het dagelijks leven werk ik zelfstandig met muziek en taal. Binnen de vereniging wil ik me voor een heldere communicatie met alle partijen inzetten”.

 

De eerstvolgende ALV zal op woensdag 3 juli 2019 om 19 uur gehouden worden. De locatie wordt met de uitnodiging bekend gemaakt.

 

We wensen iedereen een fijn paasfeest en een fijne meivakantie!

 

Met vriendelijke groet,

Ralph van der Horst (voorzitter EKIJSA)

Ellen de Weger (penningmeester EKIJSA)

Kristina Hörschläger (secretaris EKIJSA)