Open training zaterdag 16 september *** VOL ***

De open training is vol. Als je nog opgeeft, kom je op onze reserve lijst (bij afmeldingen).

🌟 Ontdek de Magie van Kunstschaatsen tijdens de Ekijsa Open Trainingen op 16 september 2023! 🌟

Ben je klaar om jezelf te laten meevoeren op het glinsterende ijs? Op zaterdag 16 september 2023 nodigt de kunstschaatsvereniging Ekijsa jou uit voor een proefles in de ijshal van de Jaap Edenbaan in Amsterdam.

🎉 Grijp de Kans: Gratis Proefles! 🎉

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om als een ware kunstschaatser over het ijs te glijden? Grijp nu je kans tijdens onze GRATIS proeflessen! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze open trainingen zijn de perfecte gelegenheid om de wereld van het kunstschaatsen te verkennen.

🌈 IJspret voor Elke Leeftijd en Niveau 🌈

We begrijpen dat iedereen uniek is, daarom organiseren we meerdere trainingsblokken tussen 16:15 en 20:00 uur. De indeling gebeurt op basis van leeftijd, niveau en het aantal aanmeldingen. Dit garandeert dat je kunt schitteren op het ijs binnen een groep die bij jou past.

📝 Meld Je Nu Aan!

Wacht niet langer! Registreer je eenvoudig via ons digitale aanmeldformulier en verzeker jezelf van een plekje tijdens deze onvergetelijke dag. De registratie is geopend en sluit binnenkort. Maar haast je, want de beschikbaarheid is beperkt en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

💌 Jouw IJskoude Avontuur Wacht!

Zodra we alle aanmeldingen hebben verzameld, gaan we aan de slag om de groepen in te delen. Uiterlijk dinsdag 5 september ontvang je van ons een uitnodiging met alle belangrijke informatie die je nodig hebt, inclusief jouw toegewezen tijdslot.

🏆 Wees Erbij – Dit is Jouw Kans! 🏆

Mis deze kans niet om de sprankelende wereld van het kunstschaatsen binnen te stappen. Met beperkte plekken beschikbaar voor dit seizoen, is dit waarschijnlijk jouw enige kans om dit jaar nog te schitteren op het ijs. Registreer vandaag nog en verzeker jezelf van een plek volgens het principe: vol is vol!

Wacht niet langer, laat je schaatsdromen uitkomen en meld je aan voor de Ekijsa Open Trainingen op 16 september 2023. De magie wacht op jou! ✨🎿