We zijn gestart!

Op zaterdag 3 september is seizoen 2022-2023 van start gegaan.

Het belooft een bijzonder seizoen te worden. Wegens een lopend energiecontract, zijn de vooruitzichten voor het schaatsen in de ijshal van de Jaap Eden IJsbaan zijn voor dit seizoen nog goed. Lees meer hierover in Daarover kun je meer lezen in dit bericht: Gas terugnemen

In tegenstelling tot andere jaren hebben we nu 1 lang seizoen. Geen apart winter- en zomerseizoen, maar we kunnen lekker op onze eigen thuisbaan in Amsterdam blijven schaatsen tot in juni.

Gezellig druk

Na de zomerstop zijn onze trainingen afgelopen week weer van start gegaan. En we hebben gemerkt dat heel veel van onze leden besloten hebben te blijven schaatsen.

Dat is natuurlijk een goed signaal voor onze vereniging. Maar dat betekent ook dat er maar beperkt plaats is voor instroom van nieuwe leden. Een aantal groepen zijn al vol. In andere groepen is er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meer lessen?

De schaatshal wordt door veel verenigingen gebruikt. We moeten het doen met de uren die we hebben.
We zijn achter de schermen druk bezig met allerhande initiatieven om meer ijs te regelen. Maar heel handige uren zijn er niet beschikbaar. Zo zullen we binnenkort starten met een experiment met op maandag tussen 15:00 en 16:00. Als je voor dat uur interesse hebt, neem dan even contact op via het contact formulier of via een mailtje naar de penningmeester.

Wat kun je verwachten?

In het voorseizoen maken wij de balans op. Dan turven we het aantal plekjes per les. We gaan vervolgens de aanvragers van een proefles per doelgroep (kids/jeugd/adult) individueel uitnodigen voor een proefles, op volgorde binnenkomst.

Proeflessen

De eerste proeflessen zijn inmiddels achter de rug. Als je geen uitnodiging ontvangt, kom je automatisch op onze wachtlijst. Zodra er voor jou een plekje beschikbaar komt, zullen we je benaderen of je nog steeds interesse in een proefles hebt.

Geen interesse meer?

Als je situatie wijzigt of anderszins niet op onze wachtlijst wilt staan, laat het ons dan ook even weten via recreanten@ekijsa.nl Het is een kleine moeite en Je doet er anderen een plezier mee.

Buitenbaan gaat open

Op 8 oktober eindigt het voorseizoen en gaat de buitenbaan ook weer open. De kassa zal dan weer geopend zijn en het reguliere toegangssysteem met pasjes is dan weer actief. Je pas van vorig seizoen zal opnieuw geactiveerd zijn. Ben je een nieuw lid en heb je nog geen toegangspas? Dan zal deze bij de kassa voor je klaarliggen. Helaas zal een parkeerplaatsje vinden er dan ook niet makkelijker op worden. Martine heeft daarvoor nog een goede tip: Parkeren bij voorland

We wensen ieder een heel schaatsseizoen toe. Let’s skate like there is no tomorrow!

Team EKIJSA