Zomerijs

Nadat zomerijs in Amsterdam de afgelopen twee seizoenen telkens door lockdowns niet door kon gaan, lijkt het er dit seizoen toch echt van te komen: de allereerste keer zomerijs op de Jaap Edenbaan! De JE-baan meldde ons het goede nieuws dat wij, na afloop van het winterseizoen (26 maart) kunnen blijven doorschaatsen tot en met 26 juni.

Na juni wordt het te warm om het ijs in de hal goed te houden. In de zomerperiode hebben we dus een zomerstop. Niet getreurd: eind augustus/begin september gaat het nieuwe seizoen van start . De bedoeling is dat er dan geen sprake meer is van een apart winter- en zomerseizoen. Dat seizoen zal dan direct doorlopen tot in juni.

Terug naar dit seizoen: je hebt je alleen nog kunnen opgeven voor het winterseizoen. We openen daarom vandaag de inschrijving voor het zomerijs . Tot en met 1 maart is de inschrijving exclusief geopend voor jullie, de huidige leden. Daarna kunnen ook nieuwe leden zich inschrijven. Onze Learn To Skate-lessen zitten behoorlijk vol. Voor de adults hebben we al een tijd een (lange) wachtlijst. Maar ook bij de kids bereiken de meeste groepen nu hun maximale grootte. Daarom… wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol.

Het digitale inschrijfformulier voor zomerijs vind je hier: https://ekijsa.nl/zomerijs