De lessen van deze morgen, zondag, 26 juni, waren alweer de laatste lessen van dit seizoen. Wat is het snel gegaan. We kijken terug op een seizoen waarop we samen trots mogen zijn. De corona regels lieten gelukkig toe dat we gewoon op onze eigen baan in Amsterdam terecht konden. Bovendien was dit de eerste keer -zomerijs in Amsterdam- en dus ook na maart gewoon op onze eigen ijsbaan in Amsterdam verder konden schaatsen.

Vaak zagen we op de ijsbaan blije mensen die met veel plezier hard werkten aan lastige kunstjes op schaatsen. Zelfs op de vroege uurtjes. En daar doen we het voor.

Iedereen heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan dit seizoen. De vrijwilligers die het schaatsen mogelijk maken, alle trainers die ervoor zorgden dat we zelfs in de lastigste omstandigheden geen les hebben hoeven schrappen. En natuurlijk alle leden die bij ons kwamen schaatsen, die storm en regen troseerden om te trainen. Samen zijn wij Ekijsa! Bedankt!

Maar nu gaan we eerst een paar weekjes lekker van de zon genieten. Op 3 september gaan we weer fris van start. We hopen jullie in september weer allemaal op de ijsbaan te zien.

Fijne vakantie!